Iskalnik pobud / Odgovorjene pobude / Pobude v reševanju

Skatepark na Loki

Skatepark ki ga imamo trenutno na Loki, je že zelo star in že nekaj časa razpada. Nov skatepark bi bil lahko narejen iz betona/asfalta, saj ga tako huligani ne bi mogli uničiti.

STATUS POBUDE: Vprašanje je bilo posredovano Mestni občini Novo mesto. Mestna občina je že posredovala odgovor. Glede na odgovor Mestne občine Novo mesto smo pobudo posredovali Zavodu Novo mesto, ki je upravljalec skate parka. 

ODGOVOR MESTNE OBČINE NOVO MESTO, 26. oktober 2018:

“Upravljanje skateparka je v pristojnosti Zavoda Novo mesto, ki mu bomo predlagali, da prenovo objekta uvrsti v plan vzdrževanja za prihodnje leto.”

VPRAŠANJE ZAVODU NOVO MESTO:

Po besedah Mestne občine Novo mesto je skatepark na Loki v vašem upravljanju. Zanima nas, ali že imate načrt vzdrževanja objektov? Ali boste v načrt vzdrževanja vključili tudi skate park? Kako odgovarjate na pobudo pobudnika: ​”Uporabniki skateparka na Loki opozarjajo, da je skatepark že zelo star in že nekaj časa razpada. Nov skatepark bi bil lahko narejen iz betona/asfalta saj ga tako huligani ne bi mogli uničiti. Vprašanje: zanima me, ali Mestna občina Novo mesto (Zavod Novo mesto) načrtuje prenovo skateparka, in kdaj bo to storila?”
ODGOVOR ZAVODA NOVO MESTO, 30. oktober 2018:
Strinjamo se z vami, da je skate park na Loki že dotrajan in da potrebuje obnovo. Aktivnosti, ki jih v glavnem izvajajo člani ŠD Kriza in ostali predstavniki mlajših generacij, so zagotovo velika popestritev in konceptualno sodijo v ta prostor. V naslednjem letu nameravamo po vzoru PUMP TRACK-a celovito pristopiti k projektiranju  in izvedbi novega skateparka z upoštevanjem modernih trendov in varnostnih standardov. K sodelovanju bomo že od vsega začetka povabili člane ŠD KRIZA in ostalo zainteresirano javnost. (mag. Marjan Hribar, direktor)

Članek je bil nazadnje posodobljen

3 komentarji

  1. 3 leta kasneje skateparka ni več…

  2. Kako je zdaj s tem? Ali načrti kaj napredujejo?

  3. Nujno potrebujemo nov in boljši skate park.
    To nam res manjka. V drugih mestih pa ga imajo. Upamo, da ga postavite čim prej.

Napiši komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*