Iskalnik pobud / Odgovorjene pobude / Odgovorjene pobude - v obravnavi

Javna razsvetljava, Žlebej, Novo mesto

Stanujem v ulici Žlebej Novo mesto. Naša ulica nima javno razsvetljavo čeprav smo od centra oddaljeni 2km. Vprašanje: zanima me zakaj je to tako? Tukaj živim 14 let in sem že milijonkrat o tem razmišljala, zakaj je moja ulica v popolni temi. Kdo je zato odgovoren, sami stanovalci ali občina. Ali se bo to rešilo? Mi,  stanovalci bi bili zelo hvaležni.

STATUS POBUDE: 12. oktobra 2018 je bila pobuda posredovana na naslov: Mestna občina Novo mesto. Glede na odgovor Mestne občine Novo mesto smo pobudo posredovali KS Bršljin.

ODGOVOR MESTNE OBČINE NOVO MESTO Z DNE 26. 10. 2018: 

Na področju javne razsvetljave je vedno več potreb in želja od razpoložljivih sredstev, zato se jih trudimo uresničevati po prioritetnem vrstnem redu. Predlagamo prijavo projekta preko razpisa za sofinanciranje projektov krajevnih skupnosti, kjer smo v zadnjih letih uspešno izvedli več kot 150 projektov. Med njimi je tudi nekaj projektov javne razsvetljave.

ODGOVOR SVETA KS BRŠLJIN

Postavitev javne razsvetljave bomo dali kot pobudo občini. Sama KS nima dovolj sredstev, da bi se sploh lotili dela. Krajanka me je kontaktirala prejšnji teden in sem ji povedala, da jim javimo, ko bomo dobili odgovor z občine.  Lep pozdrav, Joži Šepetavc, Predsednica KS Bršljin

 

Članek je bil nazadnje posodobljen

Napiši komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*