Iskalnik pobud / Odgovorjene pobude

Urediti makdamsko povezavo Dolenje Kamence – Bršljin

Omenjena makedamska kolovozna pot sluzi za dostop do kmetijskih zemljišč in pa kot glavna kolesarska in peš pot za prebivalce Kamenc do Bršljina. Ker je na tej poti debelejši pesek je s kolesom le s težavo prevozna. Pobuda: Prosil bi za preučitev o ureditvi omenjenega odseka. Prosim za odgovor.

STATUS POBUDE: 12. oktobra 2018 je bila pobuda posredovana na naslov: Mestna občina Novo mesto. Odgovor smo prejeli, Mestna občina je pobudnike usmerila na svet Krajevne skupnosti. Pobudo smo 27.10.2018 posredovali svetu Krajevne skupnosti Bršljin.

ODGOVOR MESTNE OBČINE NOVO MESTO, 26. OKTOBER 2018: 

Na področju kolesarskih povezav smo v zadnjih štirih letih naredili kar nekaj projektov, omrežja povezav zaključujemo v smiselno enote in jih med seboj povezujemo. Trenutno npr. potekata gradnji večnamenskih poti ob Levičnikovi cesti in proti pokopališču Srebrniče. Omenjenega odseka za zdaj še ni v konkretnih načrtih, predlagamo prijavo projekta preko razpisa za sofinanciranje projektov  krajevnih skupnosti, kjer smo v zadnjih letih uspešno izvedli več kot 150 projektov. Med njimi so tudi nekatere rekonstrukcije poti.

Članek je bil nazadnje posodobljen

Napiši komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*