Iskalnik pobud / Odgovorjene pobude / Pobude v reševanju

Drska: Vrnitev poslovalnice in bankomata

Banka NLB je pred leti ukinila poslovalnico na Drski, letos pa je umaknila se bankomat. Glede na to, da banka zaracunava visoke stroske transakcij na drugih bankomatih menim, da gre za namerno povzrocanje stroskov svojim komitentom, saj pokriva tako Drsko, Segovo ulico ter ulico Slavka Gruma.

Vprašanje za NLB: zakaj je (če je) NLB ukinila svoj bankomat in ali ga namerava ponovno vrniti? (Vprašanje posredovano 27.10.2018)

 

ODGOVOR NLB

Bankomat smo iz Drske v Novem mestu umaknili, ker smo na tisti lokaciji prodali nepremičnino – poslovalnico, bankomat pa posledično tam žal ni smel ostati. Glede na nastalo situacijo smo že iskali alternativo (se dogovarjali o bližnji, nadomestni lokaciji), a do nje žal še nismo prišli.

Se pa bomo tudi v bodoče potrudili in za občane poskušali najti najugodnejšo rešitev. Ob tem vse, ki imajo kakršenkoli predlog glede lokacije, naprošamo in si nadvse želimo, da nam ga posredujejo ter na takšen način pomagajo priti do obojestranskega zadovoljstva.

DODATEN ODGOVOR NLB Z DNE 22. NOVEMBER 2018

Z veseljem vas obveščamo, da smo našli prostor za bankomat v Drski, in sicer na lokaciji Mercatorja. Formalni del priprav na postavitev se je že začel, tako da bo predvidoma bankomat na Drski začel delovati v januarju 2019.

 

Članek je bil nazadnje posodobljen

Napiši komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*